قانون نانوشته ای در جهان وجود دارد که می گوید : ” هیچ غذایی بدون دسر کامل نیست”
اما امروزه بیشتر افارد از درست کردن آن اجتناب کرده و یا بدنبال طبخ دسرهای بدون فر هستند؛
مانند پیراشکی سیب با سس بادام، چیزکیک یخچالی و کیک فنجانی شیره انگور
چرا که این دسرها راحت تر و سریع تر آماده می شوند.
از این رو در این بخش می خواهیم طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور را آموزش دهیم.

طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور

مواد لازم

 
شکر ۱/۲ پیمانه
بیسکوییت پتی بور ۲۵ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه
مغز پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل برای تزیین به میزان لازم

 

 

در ابتدا بیسکوئیت‌ها را به قطعات مربعی به ابعاد یک سانتیمتر برش بزنید و کنار بگذارید.
سپس شکر و پودر کاکائو را در قابلمه‌ای با سایز متوسط ریخته و مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر کاکائو باز شده و گلوله نشود.
کره را نیز به این مخلوط اضافه کرده، هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و شکر حل شود.
سپس حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا شکلات کاملا خنک شود.

برترین تولید کننده دستگاه های جوجه کشی در ایران و خاورمیانه

کتاب های پر فروش سال 95

معرفی سریال تلخ و شیرین

۱ ,پیمانه ,پودر ,  ,۲ ,پتی ,۱ ۲ ,۲ پیمانه ,پتی بور ,کیک موزاییکی ,پودر کاکائو

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بلیط کیش روزانه ها ****** فرزندان ایران ****** دوره تخصصی دکوراسیون داخلی بخساد دانستی های ماشین لیفان نمونه سوالات پیام نور تابستان 98 چه گونه یک مدرسه بانشاطی داشته باشیم معرفی سایت های مفید موضوع پایان نامه ارشد معماری